Sara Rylander

Sunday / Workout - Cardio & Abs

Hejsan svejsan

Då va även denna helg snart slut, skönt. Detta va även min absolut sista helg som tonåring, 20 here I come. Hoppas iaf att ni alla har haft en bra dag, själv kan jag inte klaga. Steg upp hyffsat tidigt i morse, åt favvo frullen (standard röran med loads of jordnötssmör) och sen begav mig till jobbet. Tiden på Media Markt flög förbi rätt fort idag och innan jag visste ordet av det va klockan 15.30 och jag slutade. Bytte då om lite snabbt till träningskläder på jobbet, knäppte en Celsius och satte full speta mot gymmet. Väl där blev det en hej dundrandes lökfest, göttmos. Körde 40 minuter på crosstrainern innan det va dags att låta magen jobba. Blev idag en blandning av övningar på maskiner och mattan, riktigt bra pass måste jag säga. Perfekt avslut på helgen!

(Dessa övningar 3 omgångar (Körde bara en omgång idag), 10 reps på varje och ingen vila förens alla 8 övningar är gjorda)
 Övning 2 - Benlyft 
Övning 3 - Bicycle crunches
Övning 4 - "Sido böj"
Övning 5 - "Nudda tårna"
Övning 6 - Situps med boll
Övning 7 - "Höftlyft"
Övning 8 - Russian Twist 

+
- 15 x 5 på total abnomal maskinen
- 10 x 3 (på båda sidorna) på Rotation Torso maskinen
- Stretching 


Nu ska jag fixa i ordning något att äta, blir kycklingspett, sallad och tzatziki ikväll. Mums. Sen ska resten av kvällen bara spenderas med att kolla serier och ta det lugnt. Imon blir det vilodag från gymmet och istället ska jag fixa mina fransar (äntligen) och även jobba hela eftermiddagen/kvällen. 

Ha en fortsatt bra söndag hörni, kramis! :)

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas