Sara Rylander

Rhodos - Update / Frågor och svar

 

Hej på er! Hoppas det är bättre med er än vad det är med mig atm. Eller är inte något dåligt så men har åkt på världens förkylning plus ögoninflammation på det så ah, ikväll blir det en hemmakväll med gotte och vila istället för att dra ut och röja på bargatan. Så tråkigt när jag va ledig och allt med men aja what to do. Förutom det är livet här på ön fortfarande helt underbart och jag trivs så bra! Har bästa människorna runt mig, sol, värme och världens roligaste jobb. Blir inte mycket bättre än så. Något annat som gjorde mig extra glad idag va att jag fick reda på att min älskade storebror och hans polare ska komma ner och hälsa på mig om några veckor. Så kul och jag längtar verkligen tills han kommer, ska bli så skönt att få träffa någon i familjen igen efter ett x antal veckor ifrån dom! 

 

Sen på tal om jobb, Rhodos osv så har det även trillat in några frågor om just det… Först och främst har många undrat varför jag bytte klubb, vart jag jobbar nu osv och svaret på det är helt enkelt att jag sa upp mig från Solsidan pga framförallt två olika anledningar. Vilka exakt kommer jag inte ta upp här men kan iaf säga att jag fortfarande tycker att Solsidan är en av de bästa klubbarna på bargatan och alla som jobbar där är heeelt underbara men ah, det fanns några saker som gjorde mig arg och som inte fungerade enligt mig så då tog jag det beslutet att säga upp mig. Ångrar jag mig? Ja i början gjorde jag det men så fort jag började jobba på den nya klubben som jag bytte till så känner jag att jag gjorde helt rätt val för mig. Och ja vart jobbar jag nu då? Jo jag jobbar på Tre kronor (hette el corazon innan) som också är en klubb mitt på bargatan. Hos oss har vi utan tvekan skönaste crewet, bästa shotsen för grymma priser (kamikaze <3) och de mest masade efterfesterna! Vi är alltså den klubb som stänger sist på hela bargatan och som då alltså också styr efterfesterna som ingen vill missa. Så om ni är här nere på ön eller ska ner hit så är ett besök hit och att ta ett x antal kami shots obligatoriskt! :) 

 

Sen har jag även fått några frågor om hur man söker jobben, vilka klubbar jag rekommenderar att söka till samt hur en vanlig dag ser ut. Och ah om vi ska börja med hur man söker så är det helt enkelt bara till att skicka in en skön ansökan till den klubb man vill jobba på när de lägger ut jobbansökansannons på deras facebooksidor. Sen kan man även få jobb när man är här nere på plats, säljare t.ex behövs nästan alltid. När det kommer till vilka klubbar jag tycker är bäst/roligast att söka till så är det alla de största klubbarna, alltså Pepes, Tre kronor, Grabbarna och Solsidan.  Sen sista frågan om hur en vanlig dag så ser det väldigt olika ut beroende på om du är nattpersonal (som jag i år) eller säljare. För en säljare så ser en dag ca ut som såhär:

10.00 - 16.00 säljer

16.00 - 19.00 Ledig (då man sover lite, duschar, fixar sig osv)

19.00 - Läggdags, säljer man och minglar på klubben 

Sen skiftar det så klart lite mellan olika klubbar men när jag jobbade säljare förra året så såg schemat ut typ så. En dag för mig i år som nattpersonal är egentligen väldigt chill. Jag är ledig hela dagarna fram tills klockan (oftast) 22.00 eller 23.00 och sen jobbar jag fram tills 04.00 eller stängning som blir runt klockan 07.00. Och nu när jag är ledig på dagarna så brukar jag oftast börja min dag med att käka nått, eventuellt träna, dra till kasinot och sola. va där tills typ 16.00, äta igen och sen dra hem och sova siesta fram tills 19.00. Efter det fixar man sig, drar och käkar middag och sen beger sig till jobbet. 

 

 

Ja där fick ni lite svar, hoppas ni blev nöjda. Nu ska jag iaf äta upp min choklad och mina chillinötter innan det är dags att sova. Vi hörs en annan dag, kramis! (Detta skulle publicerats igår men pga internet kaos så blir det idag haha)

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas