Sara Rylander

Rhodos - Q&A / Bildbomb

HELLO PEOPLE!

Hoppas allt är bra med er, med mig är det iaf kanon. Livet här nere på kärleksön flyter på och varje dag så händer det något nytt kul, älskar det. Här ovan ser ni några bilder från de senaste dagarna som mestadels har bestått av jobb, solning, festande, god mat och även en helt underbar personaldag med världens bästa Tre kronor crew. Och vad gjorde vi på vår personaldag då? Jo vi hyrde en bil samt några moppar och sen drog vi hela ligan på en liten roadtrip till Anthony Quinns bay som är sååååå fint. Väl där käkade vi en massa plockmat, solade och trampade runt på supersöta trampbåtar haha. Den dagen fick verkligen 5 av 5 toasts. Annars har dagarna som sagt flytit på som vanligt, har dock också idag flyttat ut från den lägenheten som jag bott i nu de senaste veckorna och tagit in på ett hotell i två dagar där jag ska bo tills vi ska få en ny lägenhet. Planerna idag är iaf att bara ta det lugnt nu fram tills 22.00 tiden då det blir det dags att käka sushi (bääästa) på Sand och sen dra ut en sväng på bargatan, är ledig ikväll wohooo. 

Tänkte också passa på att svara på några fler frågor som jag har fått in so here we go:

åh vart kommer den fina blå klänningen ifrån?? :-))
Hej! Den kommer i från Romwe :)


Hej! Jag ska också åka ner till Rhodos om några veckor, jag och min kompis tänkte tatuera oss där då. Så undrar om du vet något bra ställe? Samt om du vet hur mycket det kostar?
Kram!
Hejsan! Åh vad kul. Ja jag skulle rekommendera er till att gå till tatueringsstudion som ligger mitt emot Pepes Bodega på bargatan. Hon som jobbar heter Lydia och är superduktig och har bra priser, betydligt billigare än i Sverige :) Kram

Hur är det med boende? Fixa de du det själv eller erbjuder klubben det? 
Hej! De flesta klubbarna fixar boende till alla men sen måste man ju betala för det själv, sen kan man även fixa boende själv om man så vill det :)

Hej! Om jag nu förstår det rätt så har du jobbat på Rhodos 2 säsonger? Var det stor skillnad mellan säsongerna alltså nervositeten, människorna och förväntningarna?
Hej! Ja precis det stämmer. Och oh ja det va en sjukt stor skillnad mellan min första och min andra nu, man lär sig verkligen så galet mycket från sin första säsong samtidigt som man såklart inte alls är lika nervös osv för man vet liksom nu vad man får, hur allt går till, man känner folk, hittar överallt osv... så att åka ner en andra gång är sjukt skönt och kul enligt mig, bästa är verkligen att få träffa alla människor igen och få komma "hem" till sin andra familj och sitt andra hem :)

 Vad är det som förväntas av en när man jobbar där nere?
Det som förväntas av en är att man sköter sitt jobb ordentligt, följer regler och tar arbetet seriöst. Det är som ett vanligt jobb i Sverige, förutom då att man får dricka och festa samtidigt men annars så gäller det samma här. Man måste jobba hårt, komma i tid osv annars får man sparken. Många tror att man bara kan komma ner hit och chilla runt på jobbet men man måste verkligen anstränga sig och va beredd på att jobba mycket, sen är det självklart ett sjukt roligt jobb så det är inte jobbigt på det sättet! :)

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas